آخرین اخبار
کد مطلب: 102708
اختلاس 20 ميليارد توماني معاون، اشتهاي مدير عامل را باز کرد
تاریخ انتشار : 1394/06/21 09:29:47
نمایش : 3179
معاون مالي يک شرکت توليد مصالح ساختماني در مازندران که اختلاس 20 ميليارد توماني او چندي قبل رسانه‌‌اي شده بود، به‌دليل عدم برخورد قاطع با اين تخلف، اختلاس بعدي را توسط مديرعامل همين شرکت به‌وجود آورد.
به گزارش سلام لردگان، و به نقل از بلاغ، اختلاس يک شرکت توليد مصالح ساختماني بالاخره کار دست مديرعامل اين شرکت داد و مديرعامل که ظاهراً از اختلاس قبلي در اين شرکت درس عبرت نياموخته بود، دست به اختلاس بزرگ‌تر زد که با لو رفتن قضيه اختلاس 100 ميليارد توماني، ديگر دستش از اين کارخانه‌اي که به‌جاي مصالح ساختماني برايش پول‌سازي مي‌کرد، کوتاه شد‎.

 
اين شرکت که يکي از بزرگ‌ترين شرکت‌هاي توليد مصالح ساختماني در مازندران است، در چند ماه گذشته اختلاس 20 ميليارد توماني معاون مالي خود را شاهد بود که رسانه‌اي شد، اما مسأله به اينجا ختم نشد و ظاهراً به‌دليل عدم برخورد قاطع با آن اختلاس، زمينه براي اختلاس مديرعامل شرکت نيز فراهم شد و اين در شرايطي است که مبارزه با فساد بايد بنا بر فرموده مقام معظم رهبري، از اولويت نخست در وظايف مسئولان دولتي در همه سطوح به‌ويژه سطوح عالي کشور، استان‌ها و شهرستان‌ها باشد.

 

انتهاي پيام/
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس